Campers & caravans

BOVAG Onderhoud Caravan/Kampeerauto

“Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat”

Eenmaal op vakantie wilt u zéker geen onaangename verrassingen. Reparaties in het buitenland zijn vaak tijdrovend en meestal zeer prijzig. Om uw kostbare bezit in optimale staat te houden is regelmatig onderhoud dus belangrijk. Autoservice Verhaart is als enige garagebedrijf in de regio BOVAG-gecertificeerd voor Caravan/Kampeerwagen-onderhoud.

Bij een onderhoudsbeurt worden de vitale functies van uw voertuig gecontroleerd op werking en veiligheid. We inspecteren onder meer het chassis, de opbouw, gas en elektra en de vochthuishouding. In overleg met u kunnen wij repareren, smeren, vervangen en afstellen. Ook kunnen wij tijdens een onderhoudsbeurt voor u accessoires monteren om uw vakantieverblijf te perfectioneren voor uw volgende reis.

U krijgt een uitgebreid BOVAG-onderhoudsrapport en, wanneer uw caravan of kampeerwagen aan alle eisen voldoet, een keuringsrapport met bijbehorende sticker voor op het voertuig.

Om teleurstellingen op reis te voorkomen adviseren wij eens in de twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Wilt u tussentijds zekerheid? Dan kunt u kiezen voor een BOVAG-onderstelbeurt. Deze is te vergelijken met een grote beurt voor uw auto.

 

Bovag garantie

Vergeet sneeuw

Met temperaturen onder de 7 graden is nú tijd voor winterbanden!

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Autoservice Verhaart word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Winter banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer